Kuva
Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022 9:21

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuosastojen suunnittelussa kannattaa käyttää apuna ammattilaista. Moni mieltää messuille osallistumisen kalliiksi ja jättää tästä syystä toteuttamatta hyvätkin ideat, jotka voisivat edistää myyntiä merkittävästi. 

Ole ajoissa liikkellä
Messuille lähdettäessä on ensinnäkin hyvä olla liikkeellä hyvissä ajoin. Vaikka haluaisitkin kevyemmän toteutuksen osastolle esimerkiksi roll-upein, kankain tai vastaavanalaisin toteutuksin, on ne hyvä miettiä etukäteen. Yksi henkilö pystypöydän takana ei vakuuta messukävijää pysähtymään ständillesi. Sinun pitääkin pohtia miksi potentiaalinen asiakas pysähtyisi ja miten visuaalinen ilme voi tässä auttaa. Suosittelemmekin aina, että messuosastoon panostaa rahallisesti vähintään 1000 euroa, jotta pystytään toteuttamaan ratkaisuja, joilla saadaan asiakas pysähtymään. Yleensä 1000-2000 eurolla saadaan normaali messuosasto (eli loossi) brändättyä erittäin tyylikkäästi. 

Selkeät viestit kiinnostavat
Messukävijät etsivät messuista riippuen insipraatiota, yhteistyökumppaneita tai tarjouksia. Mitä tahansa haluatkaan tarjota asiakkaillesi, on viestin välityttävä selkeästi kävijöille. Jos yrität olla kaikkea samalla kertaa, on vaarana sekava sillisalaatti, joka työntää luotaan. Selkeät brändiäsi tukevat pinnat toimivat parhaiten. 

Kuva
Messuseinä | Plusprint.fi

Isommat kokonaisuudet uusiokäytettäviksi
Jos olet suunnittelemassa isompaa kokonaisuutta messuille ja messuosastoon valmistetaan rakenteita, kannattaa rakenteet suunnitella aina uusiokäytettäviksi ja kierrätettäviksi. Rungot suunnitellaan usein puusta, jolloin niiden käyttöikä on pitkä ja hiilijalanjälki vähäinen. Teemme yhteistyötä oman suunnittelutoimistosi kanssa tai autamme markkinointitiimiäsi onnistumaan messuosaston 3D-suunnittelussa. 

Kuinka pääset alkuun messuosaston suunnittelussa? Ota yhteyttä aineisto@plusprint.fi tai soita asiakaspalveluumme 010 320 9400. Voit myös laittaa tarjouspyynnön lomakkeen kautta. 

Plusprint on ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi
8.6.2022

Ympäristösertifioitu painotalo | Plusprint.fi

Ekologisista valinnoistaan tuttu painotalomme on nyt myös sertifioinut osaamisensa Ekokompassin avulla. Näin ollen kehityksen seuranta on helpompaa ja myös asiakkaamme saavat sertifioitua palvelua.

Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuja saa taas järjestää ja toimivan messuosaston suunnittelu on monella nyt ajankohtaista. Helpoimmalla pääset, kun annat meidän hoitaa osastosi suunnittelun. Katso vinkit miten onnistut varmasti messuilla!

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi
7.3.2022

Banderollit ja kyltit asennettuna | Plusprint.fi

Kevät ja kesä ovat parasta aikaa päivittää yrityksesi banderollit, logokyltit ja tienvarsimainokset kuntoon. Hoidamme suunnittelun alusta loppuun ja nyt kevään huipputarjouksena suunnittelu maksutta kaikkiin suurkuvatuotteisiin!

Ikkunoiden tummennukset | Plusprint.fi
7.3.2022

Ikkunakalvotukset toimistoihin | Plusprint.fi

Ikkunakalvotukset luovat yksityisyyttä, parantavat työmuokavuutta ja tekevät toimistoympäristöstä tyylikkään ja toimivan kokonaisuuden. Katso millaisia vaihtoehtoja on tarjolla!

Vaalimainosten painatus | Plusprint.fi
7.4.2021

Vaalimateriaalin painatus | Plusprint.fi

Vaalimainosten painatus kätevästi yhdeltä luukulta! Katso kattava valikoimamme ja tilaa vaalimainokset kätevästi Plusprintista. Autamme sinua onnistumaan!

100% suomalainen
10.3.2021

Miksi suomalaisuus on niin tärkeää? | Plusprint.fi

Suomalaisen työn arvostus on kasvanut merkittävästi korona-aikana. Ihmiset ovat havahtuneet käyttämään enemmän kotimaisia palveluja, joilla on mittava työllistävä vaikutus. Kuinka suuri merkitys yhteiskunnalle sillä oikein on? Lue lisää blogistamme!