Kuva
Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
Messuosaston suunnittelu | Plusprint.fi
28.3.2022 9:21

Messuosaston suunnittelun ABC | Plusprint.fi

Messuosastojen suunnittelussa kannattaa käyttää apuna ammattilaista. Moni mieltää messuille osallistumisen kalliiksi ja jättää tästä syystä toteuttamatta hyvätkin ideat, jotka voisivat edistää myyntiä merkittävästi. 

Ole ajoissa liikkellä
Messuille lähdettäessä on ensinnäkin hyvä olla liikkeellä hyvissä ajoin. Vaikka haluaisitkin kevyemmän toteutuksen osastolle esimerkiksi roll-upein, kankain tai vastaavanalaisin toteutuksin, on ne hyvä miettiä etukäteen. Yksi henkilö pystypöydän takana ei vakuuta messukävijää pysähtymään ständillesi. Sinun pitääkin pohtia miksi potentiaalinen asiakas pysähtyisi ja miten visuaalinen ilme voi tässä auttaa. Suosittelemmekin aina, että messuosastoon panostaa rahallisesti vähintään 1000 euroa, jotta pystytään toteuttamaan ratkaisuja, joilla saadaan asiakas pysähtymään. Yleensä 1000-2000 eurolla saadaan normaali messuosasto (eli loossi) brändättyä erittäin tyylikkäästi. 

Selkeät viestit kiinnostavat
Messukävijät etsivät messuista riippuen insipraatiota, yhteistyökumppaneita tai tarjouksia. Mitä tahansa haluatkaan tarjota asiakkaillesi, on viestin välityttävä selkeästi kävijöille. Jos yrität olla kaikkea samalla kertaa, on vaarana sekava sillisalaatti, joka työntää luotaan. Selkeät brändiäsi tukevat pinnat toimivat parhaiten. 

Kuva
Messuseinä | Plusprint.fi

Isommat kokonaisuudet uusiokäytettäviksi
Jos olet suunnittelemassa isompaa kokonaisuutta messuille ja messuosastoon valmistetaan rakenteita, kannattaa rakenteet suunnitella aina uusiokäytettäviksi ja kierrätettäviksi. Rungot suunnitellaan usein puusta, jolloin niiden käyttöikä on pitkä ja hiilijalanjälki vähäinen. Teemme yhteistyötä oman suunnittelutoimistosi kanssa tai autamme markkinointitiimiäsi onnistumaan messuosaston 3D-suunnittelussa. 

Kuinka pääset alkuun messuosaston suunnittelussa? Ota yhteyttä aineisto@plusprint.fi tai soita asiakaspalveluumme 010 320 9400. Voit myös laittaa tarjouspyynnön lomakkeen kautta. 

Joulukalenterit omalla kuvalla | Plusprint.fi
9.9.2023

Joulukalenteri ja vuosikalenteri omilla kuvilla | Plusprint.fi

Vuosikalenterit ja joulukalenterit tilataan nyt. Meiltä saat omilla kuvilla ja virallisilla juhlapyhillä sekä nimipäivillä varustetut vuosikalenterit lähes missä koossa tahansa. Myös upeat joulukalenterit pienissäkin tilauserissä! Ole nopea, sillä joulu lähestyy!

Plusprint brändäsi Shotsin ravintolan | Plusprint.fi
26.6.2023

Ravintolan brändäys | Plusprint.fi

Brändäsimme Shotsin uuden ravintolan ilmeen ja loimme rentoa, mutta tyylikästä tunnelmaa vanhan jäätelöbaarin tilalle rakennettuun miljööseen.

Plusprint toivottaa rauhallista joulun aikaa | Plusprint.fi
20.12.2022

Rauhallista joulun aikaa kaikille

Plusprintin tontut toivottavat kaikille asiakkailleen ihanaa joulun aikaa ja menestystä uuteen vuoteen. Plusprint palvelee myös joulun välipäivinä. Katso joulun aukioloajat!

2.11.2022

Valomainokset ja valaistut logot | Plusprint.fi

Hyödynnätkö jo valomainoksien tuomaa näkyvyyttä? Valaisemattomat mainokset näkyvät talviaikaan vain murto-osan päivästä, mutta valaisemalla saat brändisi loistamaan päivän jokaisena tuntina. Katso lisää!