Asiakaspalvelu: 010 320 9400, aineisto@plusprint.fi

Erikoiskäsittelyt

Moderni ja huippulaadukas laitteistomme mahdollistaa tyylikkäät erikoiskäsittelyt painotuotteille. Erikoiskäsittelyillä tuotteeseen saadaan luotua yksityiskohtia ja elementtejä, jotka erottuvat massasta.

Plusprintistä saat muun muassa folioituja käyntikortteja, laminoituja esitteitä ja kohopainettuja painotuotteita. Teemme kaikki erikoiskäsittelyt perinteisellä tavalla, jolloin tuotteet ovat tyylikkäitä, mutta myös kulutusta kestäviä.

Laminointi

Laminoinnin avulla tuotteesta saadaan kestävämpi ja pinta tuntuu laadukkaan pehmeältä. Käytetään monissa eri tuotteissa ja suositellaan mm. käyntikortteihin.

Foliointi

Folioinnin avulla pystytään korostamaan tekstiä tai logoa. Esimerkiksi kultafoliointi luo tuotteelle hyvin arvokkaan lopputuloksen.

Preeglaus

Preeglauksen avulla haluttu teksti tai kuva saadaan painettavan tuotteen pintaan kohokuvioksi. Näin pystytään korostamaan tyylikkäästi esimerkiksi yrityksen logoa.

Stanssaus

Stanssauksen avulla painotyö leikataan haluttuun muotoon. Stanssauksen muotti suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Perforointi

Perforointi on tuttu esimerkiksi elokuvalipuista, joissa on repäisylinja. Tällä erikoiskäsittelyllä saadaan nimenomaan aikaan tuo linja, jota pitkin painotuote repeää halutusta kohdasta.

 
 
Aineiston lähetys
Pyydä tarjous