MAINOSKANKAAT

Banderollit, liput ja mainoslakanat saat Plusprintistä ja materiaalivaihtoehtoja riittää. Laadukkaiden kankaiden avulla saat maksimoitua näkyvyytesi. Banderollin painatus tapahtuu joko kestävällä UV-LED-tekniikalla, joustavalla sublimaatiotekniikalla tai liuotintulostuksella. Valitsemme aina tarpeisiisi sopivimman tekniikan, jotta materiaali kestää hyvin pakkasta ja UV-säteilyä. Lisäksi tuotannossamme voidaan painaa banderollin molemmille puolille eikä mainoskankaan koolla ola ylä- tai alarajaa.

BANDEROLLIMATERIAALEJA LÖYTYY KYMMENIÄ ERILAISIA

Valikoimistamme löytyy useita eri materiaaleja, joita käytetään asiakkaan tarpeesta riippuen. Toisinaan halutaan, että materiaali päästää valoa lävitseen, toisinaan taas halutaan että tuote ei läpäise valoa lainkaan. Lisäksi käyttötarkoituksesta riippuen banderollia pitää olla helppo säilyttää ja se pitää olla helppo asentaa, joten suosittelemme aina sopivimpia jälkikäsittelyjä sekä valitsemme asiakkaan kanssa sopivimman materiaalin. Suosittelemme aina PVC-vapaita ratkaisuja, jos tämä vain on mahdollista. Näin tuotteesta saadaan helposti täysin kierrätettävä. Tarjoamme myös asiakkaillemme banderollien uudelleenkäyttöön ratkaisuja, jolloin vanhoista banderolleista voidaan tehdä vaikkapa kauppakasseja.

BANDEROLLIEN HINNAT RIIPPUVAT NELIÖMÄÄRÄSTÄ

Pyrimme aina löytämään asiakkaalle kustannustehokkaimman vaihtoehdon. Suosittelemme kokoja, jotka aiheuttavat mahdollisimman vähän hukkaa tuotannossa ja näin ovat myös vastuullinen valinta.

Esimerkkihintoja eri materiaaleista neliömäärän ollessa 10-20m2.

Decotex-banderolli 22€ (alv 0)
Reikävinyyli ulkokäyttöön 20€ (alv 0) (kestää pakkasta)
Tuulikangas ulkokäyttöön 25€ (alv 0) (kestää pakkasta)
Valoa läpäisemätön kangas 25€ (alv 0)
Huom. hintoihin voivat vaikuttaa jälkikäsittelyt, kuten Velcro-tarranauhat, kujitukset tai silikoninauhan ompelut.

Lue lisää

Helppous ja ammattitaito ratkaisevat

Asiakkaanamme on muun muassa Pori Jazz Festivaali, joka päätyi valitsemaan luotettavan ja vastuullisen kumppanin. Vaikka asiakkainamme on isoja tapahtumia ja organisaatioita, valmistamme mainoskankaita myös pienempiin tarpeisiin, kuten häihin, yritysjuhliin ja messuosastoille. 

Isompiin tapahtumiin toimitamme muun muassa telttapäätyjen kankaat, lavakankaat ja aitamainokset. Massatapahtumien printeissä turvallisuus ja sertifioidut materiaalit ovat avainasemassa ja kanssamme voitkin aina olla huoletta, sillä käytämme vain paloluokiteltuja materiaaleja ja valitsemme aina käyttökohteeseen sopivan materiaalin. Laadukas tulostusjälki syntyy modernilla laitetekniikalla ja kokemuksen tuomalla ammattitoidolla. 

Tilausjärjestelmä helpottamaan toistuvia tilauksia

Sopimusasiakkaamme voivat tilata banderolleja myös tilausjärjestelmän kautta. Tällöin tilaaminen on normaaliakin helpompaa, sillä järjestelmä toimii seuraavasti:
1) Kirjaudu sisään
2) Valitse tuote
3) Lataa aineisto
4) Täytä toimitustiedot
Tilaaminen onnistuu sopimushinnoilla aina ympäri Suomen ja toimitukset hoidetaan nopeasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää myös tilausjärjestelmästämme!

Mihin käyttöön banderollit ovat?

Banderollit ovat mainosmateriaaleja, joita käytetään usein ulkona tai sisätiloissa mainonnan tarkoituksiin. Ne ovat yleensä suuria kankaita, joissa on painettu teksti, kuvat tai molemmat, ja ne kiinnitetään usein seinään, aidan reunaan, pylvääseen tai muuhun sopivaan paikkaan.

Banderolleja käytetään yleisesti mainostamaan tapahtumia, kuten konsertteja, messuja, festivaaleja, urheilutapahtumia ja muita tilaisuuksia. Ne voivat myös olla osa yrityksen brändäystä ja markkinointia, jossa ne mainostavat yrityksen tuotteita tai palveluita.

Banderolleja on eri kokoisia, mutta ne ovat yleensä suuria ja helposti huomattavia. Niitä voidaan valmistaa erilaisilla materiaaleilla, kuten vinyyli, kangas, muovi tai paperi. Jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja haittansa, ja materiaali valitaan yleensä sen mukaan, mihin tarkoitukseen banderolli on tarkoitettu.

Mainoskankaat voivat olla yksinkertaisia tai monimutkaisia, ja niissä voidaan käyttää erilaisia ​​tekniikoita, kuten digitaalipainatusta, silkkipainatusta tai lämpösiirtopainatusta. Digitaalipainatus on yleisin menetelmä, ja se mahdollistaa monimutkaisten kuvien ja tekstin tulostamisen suurelle alueelle.

Banderolleja käytetään usein ulkona, joten niiden on oltava säänkestäviä ja kestäviä. Tämä tarkoittaa, että ne on suojattava UV-säteiltä, ​​sateelta, tuulelta ja muilta luonnonilmiöiltä. Ne voidaan myös valmistaa palosuojatusta materiaalista, jotta niitä voidaan käyttää sisätiloissa tai muissa paikoissa, joissa on palovaara.

Mainoskankaat voivat olla erittäin tehokkaita markkinointityökaluja, koska ne ovat helposti huomattavia ja niitä voidaan sijoittaa paikkoihin, joissa on paljon ihmisiä. Niitä voidaan myös käyttää toistuvasti, koska ne voidaan taitella ja varastoida ja käyttää uudelleen tarvittaessa. Ne voivat myös olla kustannustehokkaita, koska ne ovat yleensä halvempia kuin muut mainosmateriaalit, kuten mainoslehdet, mainospöydät tai mainosvideot.

Banderollit ovat tärkeä osa mainosalan työkalupakkia, ja ne ovat olleet käytössä jo vuosikymmeniä. Ne ovat kehittyneet ajan myötja nykyään niitä voidaan valmistaa erilaisilla tekniikoilla ja materiaaleilla, mikä lisää niiden monipuolisuutta ja tehokkuutta.

Yksi nykyaikainen kehitys banderolleissa on interaktiivisten banderollien käyttö. Interaktiiviset mainoskankaat ovat suuria kosketusnäyttöjä, joissa käyttäjät voivat koskettaa näyttöä saadakseen lisätietoa tuotteista tai tapahtumista. Tämä mahdollistaa yrityksille ja tapahtumajärjestäjille henkilökohtaisemman ja interaktiivisemman tavan markkinoida tuotteitaan tai tapahtumiaan. Toinen kehitys banderolleissa on digitaalisten banderollien käyttö. Digitaaliset mainoskankaat ovat suuria näyttöjä, joissa käytetään digitaalista teknologiaa, kuten LED-näyttöjä, näyttääkseen mainoksia. Ne ovat tehokkaita, koska ne voivat näyttää animoituja kuvia ja videoita, ja niitä voidaan käyttää sekä ulkona että sisätiloissa.

Banderollit ovat myös ympäristöystävällisempiä kuin aiemmin, sillä nykyaikaiset painotekniikat ja materiaalit mahdollistavat kestävän kehityksen mukaisen valmistuksen. Esimerkiksi kangasbanderollien valmistus on ympäristöystävällisempää kuin muovibandereiden, sillä kangasbanderollien käyttöikä on pidempi, ne ovat kestävämpiä ja niitä voidaan käyttää uudelleen.

Kaiken kaikkiaan mainoskankaat ovat tehokas tapa markkinoida tapahtumia ja tuotteita, ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Ne ovat kehittyneet ajan myötä ja ovat yhä tärkeämpi osa mainosalan työkalupakkia. Ympäristöystävällisemmät valmistusmenetelmät ja materiaalit takaavat, että banderollit ovat kestävä ja tehokas mainosväline myös tulevaisuudessa.

Laadukas printti banderolliin

Laadukkaan ja toimivan banderollin printtaaminen edellyttää huolellista suunnittelua ja toteutusta. Alla on joitakin asioita, joita kannattaa huomioida banderollin printissä:

  • Resoluutio: Banderollin kuvien ja tekstin on oltava tarpeeksi korkealaatuisia, jotta ne näyttävät hyvältä suurella koolla. Yleensä 150-300 dpi resoluutio on riittävä. Jos kuvat ja tekstit ovat liian pikselöityneitä tai sumeita, ne näyttävät epäselviltä ja vaikeasti luettavilta.
  • Koko: Banderollin koko on tärkeä tekijä sen toimivuudessa. Sen on oltava tarpeeksi suuri, jotta se näkyy kaukaa, mutta ei liian suuri, jotta sitä on helppo käsitellä ja kuljettaa. Banderollin koko riippuu käyttötarkoituksesta ja sijainnista, jossa sitä käytetään.
  • Värit: Värit ovat tärkeitä banderollin ulkonäön ja toimivuuden kannalta. Ne on valittava huolellisesti ja varmistettava, että ne ovat kirkkaita ja voimakkaita. Värit voivat myös vaikuttaa banderollin näkyvyyteen, joten on tärkeää valita värejä, jotka erottuvat taustasta.
  • Fontit: Banderollin fonttien on oltava helppolukuisia ja tarpeeksi suuria, jotta ne näkyvät kaukaa. Fontin valinnassa on tärkeää huomioida myös sen sopivuus brändin ilmeeseen ja tyyliin.
  • Materiaali: Banderollin materiaali on tärkeä tekijä sen kestävyydessä ja toimivuudessa. Valittavan materiaalin on oltava kestävää ja säänkestävää, jotta se kestää ulko-olosuhteita. Esimerkiksi vinyyli on yleinen materiaali, joka on kestävää ja helppo puhdistaa.
  • Kiinnitys: Banderollin kiinnitys on tärkeä tekijä sen toimivuudessa. Kiinnityksen on oltava tarpeeksi vahva ja turvallinen, jotta banderolli ei putoa tai lennä pois tuulen mukana. Kiinnitystapa riippuu käyttötarkoituksesta ja paikasta, jossa banderolli sijoitetaan.
  • Painatusmenetelmä: Banderollin painatusmenetelmä vaikuttaa sen laatuun ja ulkonäköön. Digitaalinen painatus on yleisin menetelmä, mutta silkkipainatus tai lämpösiirtopainatus ovat myös vaihtoehtoja. Jokainen menetelmä tarjoaa erilaisia etuja ja haittoja, joten painatusmenetelmä on valittava käyttötarkoituksen ja budjetin mukaan.
  • Suunnittelu: Banderollin suunnittelussa on tärkeää huomioida sen käyttötarkoitus ja kohdeyleisö. Sen on oltava helppolukuinen ja sisältää tarvittavat tiedot, kuten päivämäärä, aika ja paikka. Banderollin suunnittelussa on myös tärkeää käyttää brändin tunnusmerkkejä ja värimaailmaa, jotta se edistää brändin tunnettuutta ja yhtenäisyyttä.
  • Toimitus: Kun banderolli on valmis, sen toimitus on tärkeä osa sen laadukkuutta ja toimivuutta. Se on varastoitava oikein ja kuljetettava turvallisesti, jotta se saapuu määränpäähän ehjänä. Toimitusajan on myös oltava riittävä, jotta banderolli voidaan asentaa ajoissa ennen tapahtumaa tai kampanjaa.
  • Asennus: Banderollin asennus on tärkeä tekijä sen toimivuudessa. Se on asennettava turvallisesti ja varmistettava, että se on tarpeeksi kestävä ja turvallinen käyttäjille. Asennuksen on myös oltava tarpeeksi näkyvä, jotta banderolli erottuu hyvin ympäristöstään.

Yhteenvetona voidaan todeta, että banderollin laadukkuus ja toimivuus riippuvat monista eri tekijöistä, kuten resoluutiosta, koosta, väreistä, fonteista, materiaalista, kiinnityksestä, painatusmenetelmästä, suunnittelusta, toimituksesta ja asennuksesta. Kun kaikki nämä tekijät huomioidaan huolellisesti, banderolli on tehokas ja toimiva markkinointityökalu.

Banderollit | Plusprint.fi

Decotex mainoskangas

Suuret mainoskankaat ovat moneen paikkaan erinomainen näkyvyyselementti. Decotex on säänkestävä ja soveltuu hyvin sisä- sekä ulkokäyttöön. Palosuojattu materiaali varmistaa myös turvallisuustekijät. Decotex soveltuu loistavasti esimerkiksi erilaisiin kehyksiin mainosmateriaaliksi.

Banderolli yritykselle | Plusprint.fi

Tuulikangas eli reikävinyyli

Tuulikangas eli reikävinyyli on erinomainen ja edullinen materiaali rakennustelineisiin, mainostauluihin, julkisivuihin tai vaikkapa urheilukentän laidalle. Säänkestävä ja tuulta läpäisevä materiaali, jossa vahvat purjerenkaat. Kysy myös asennuspalvelua!

PVC banderollit | Plusprint.fi

PVC muovibanderollit

Vahvat PVC-banderollit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi seinään kiinnitettäväksi. Umpinainen rakenne ei läpäise tuulta, mutta materiaaliin on helppo työstää yksityiskohtaistakin kuvaa. Käytetään muun muassa rakennustyömailla, urheilutapahtumissa yms. Asennukseen sisältyy aina myös purjerenkaat.

Salkoliput ja mainosliput

Salkoliput omalla logolla nopealla toimituksella. Pienetkin erät onnistuvat edullisesti digipainettuna lippukankaalle ja suuremmat erät voidaan valmistaa huippukestävälle materiaalille silkkipainettuna.

Tutustu lipun valintaohjeisiin tästä!