Hyllymarkkinointi käsittää hyllyjen tai hyllynpäätyjen brändäyksen ja suunnittelun. Käytössämme on laaja materiaalivalikoima, joita hyödynnetään luovasti, jotta brändisi saadaan esille toivomallasi tavalla. Tarjoamme valmiita esitetelineitä sekä täysin brändättyjä displaytelineitä. Myyntidisplayt voivat olla lattialla seisovia tai pöydälle asetettavia. Suunnittelemme tarvittaessa rakenteet ja vaihtuvat brändimateriaalit myymäläsomistukseen ja brändäykseen. 

Hyllymarkkinointi | Plusprint.fi

Hyllynpäätymarkkinointi

Hyllymarkkinointia näkee kaikkialla. Hyllynpäätyjen brändääminen hoidetaan jo vuosien ammattitaidolla ja luovatkaan ratkaisut eivät tuota ongelmia. Huippumoderni konekantamme mahdollistaa ratkaisut, jotka erottuvat massasta. Tarjolla on myös ekologisia vaihtoehtoja.

Myyntidisplay | Plusprint.fi

Myyntidisplayt

Myyntidisplayt ovat täysin brändättyjä myynninedistämisen täsmätyökaluja. Laadukkaasti toteutettu myyntidisplay eli dispari voi olla pöydälle sijoitettava tai vaikka satoja kappaleita tuotteita kantava lattialla seisova display-teline. Teemme suunnittelutyön aina tapauskohtaisesti ja valmistamme displayt kestävistä ja laadukkaista raaka-aineista. 

Esiteteline | Plusprint.fi

Esitetelineet

Varastossamme on runsaasti erilaisia esitetelineitä, joiden avulla saat flyerisi, katalogisi tai tuote-esitteesi esille tyylikkäästi ja edullisesti. Kerro meille millaista telinettä etsit, niin autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen telineen.

Muotoonleikkaus | Plusprint.fi

Hyllypuhujat eli wobblerit

Hyllypuhujien vakiokoot pyöreinä ovat 100, 120 ja 150mm. Suorakulmaisina koot vaihtelevat 90-150mm välillä. Vakiokokoiset tuotteet ovat edullisia tuottaa ja niiden toimivuus on aina testattu. Tarvittaessa autamme myös suunnitteluussa.

Hintalistanauha | Plusprint.fi

Hintalistanauhat ja -mainokset

Hintalistanauhat ja -mainokset ovat ehkä yleisin tapa tehdä hyllymarkkinointia. Toimitamme hintalistanauhat sovitun pituisissa paloissa ja hintalistamainokset valmistetaan aina kosteutta kestävästä materiaalista. 

Hyllyroikot eli mainosroikot | Plusprint.fi

Roikot eli hirsipuumainokset

Roikoissa eli hirsipuumainoksissa käytetään aina laadukkaita materiaaleja, jotka näyttävät hyviltä myös kiinnitettyinä. Liian usein kaupoissa näkee rullalla olevia ja revenneitä hirsipuumainoksia. Tuotantomenetelmämme ansiosta mainoksista saadaan kestäviä ja tyylikkäitä.