Laadukas muistivihko, lehtiö tai muistiinpanolehtiset ovat hyödyllinen markkinointiväline, kun haluat antaa hyödyllisen lahjan yrityksestäsi. Parhaassa tapauksessa yrityksesi tiedot ovat potentiaalisten asiakkaiden työpöydällä vuosia. Meiltä saat pienetkin erät edullisesti ja nopealla toimituksella ympäri Suomen.

Meiltä saat muun muassa vihkot logolla ja yrityksesi yhteystiedoilla, lehtiöt logolla, portfoliot, erilaiset muistiinpanovälineet kuten vuosikalenterit.

Vihkot ja lehtiöt

Yrityksen tai yhdistyksen värein ja tiedoin personoidut vihkot ja lehtiöt ovat hyödyllinen lahja asiakkaillesi, sillä se jää jokapäiväiseen käyttöön parhaassa tapauksessa vuosiksi. Teemme vihkoja sekä stiftattuna (niitein kiinnitettynä) tai esimerkiksi kierresidonnalla. Toteutustapoja on monia ja kannattaakin kuvailla omat toiveet tarjouspyyntöön mahdollisimman tarkasti, jotta voimme tehdä juuri brändillesi sopivan muistivihkon ja muistiinpanolehtiön.

Materiaalit:
Multi Offset 80g
Multi Offset 90g
Kannet Silk 250g

Jälkikäsittelyt:
Leikkaus
Stiftaus/blokkiliimaus

Lisäpalvelut:
Kierresidonta
Laminointi (kanteen)

Muistikirjat

Yrityksen tai yhdistyksen värein ja tiedoin personoidut muistikirjat ovat hyödyllinen lahja sekä työntekijöille että asiakkaille. Laadukas muistikirja kulkee asiakkaidesi mukana ja toimii markkinointimateriaalina paikoissa, joissa itse et välttämättä käy. Muistikirjoja on monessa eri koossa ja voimme tarpeen mukaan valmistaa sinulle täysin haluamasi kokoiset tuotteet.

Materiaalit:
Multi Offset 80g
Multi Offset 90g
Kannet Silk 200g

Jälkikäsittelyt:
Kierresidonta

Lisäpalvelut:
Laminointi (kanteen)
Kirjaliimaus