Tyylikkäästi teipattu ajoneuvo on loistava markkinointiväline siinä missä upeat ikkunateippaukset tai toimitilojen muut teippaukset. Laadukkaat teippaukset kestävät pitkään ja värit säilyvät hyvin vaativissakin oloissa. Meiltä saat uuden ilmeen, joka viestii tyylistä ja laadusta. Teippaamme toimitilat, henkilöautot, pakettiautot, raskaankaluston ajoneuvot kuin peräkärryt ja työkoneetkin.

Henkilöautojen teippaukset

Tee henkilöautostasi liikkuva mainosväline Plusprintin laadukkailla teippauksilla. Anna asiantuntijoidemme suunnitella sinulle juuri oikeanlaiset teippaukset ja asennus hoituu normaalisti yhdessä työpäivässä.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Pakettiauton teippaus | Plusprint.fi

Pakettiautojen teippaukset

Tee pakettiautostasi liikkuva mainosväline Plusprintin laadukkailla teippauksilla. Anna asiantuntijoidemme suunnitella sinulle juuri oikeanlaiset teippaukset ja asennus hoituu normaalisti yhdessä työpäivässä. Ilmoita tarjouspyyntöä tehdessäsi mahdollisimman tarkasti teippaustoiveesi ja muista mainita myös pakettiauton malli.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Rekka-auton teippaus | Plusprint.fi

Rekka-autojen teippaus

Raskaan kaluston kulkuneuvojen teippaukset vaativat erikoisosaamista, jotta lopputulos on aina näyttävä ja kestävä. Käytämme ajonevoissa vain kovaan käyttöön tarkoitettuja teippejä, jotka kestävät iskuja ja säänvaihteluita. Asentajamme ja suunnittelijamme ottavat huomioon jokaisen kulkupelin erikoisvaatimukset ja teemme teippaukset saumat, kahvat ja muut yksityiskohdat huomioon ottaen. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Työkoneen teippaus | Plusprint.fi

Työkoneiden teippaus

Työkoneiden pitää tehdä tuottavaa työtä ja tästä syystä voimme hoitaa tarvittaessa teippaukset vaikka yöaikaan. Teippaukset tehdään aina teollisuustasoisilla teipeillä, jotka kestävät kovaa kulutusta ja lämpötilojen vaihteluja. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori.