Ikkunatummennukset | Seinäteippaukset

Mainosteippauksilla markkinoit ja opastat sekä turvaat omaisuuttasi.

Suunnittelemme ja asennamme kaikenlaiset ikkunateippaukset, myymäläteippaukset ja muut mainosteipit joustavasti asiakkaan aikataulun mukaan. Upea lopputulos varmistetaan alan laadukkaimilla välineillä ja ammattitaitoisella henkilökunnalla. Meiltä saat asennukset nopeallakin aikataululla. Teippausten asennuksia teemme Länsi- ja Etelä-Suomen alueella.

Kalvotuksilla parannat työmukavuutta ja suojaat omaisuuttasi

Teemme muun muassa kiinteistöjen auringonsuojakalvotuksia sekä ikkunatummennuksia, mutta myös murtosuojakalvotuksia. Moni asiakkaamme käyttää myös kohteissaan kalvotusten lisäksi tietoturvaa parantavia teippauksia, joiden avulla neuvotteluhuoneiden näytöt voidaan pimentää ulkopuolisten katseilta.

Ikkunakalvotuksia on erilaisia, joista kaikki eivät suinkaan tummenna, kuten yleisesti ajatellaan. On olemassa täysin läpinäkyviä auringonsuojakalvoja, jotka vähentävät sisään pääsevää lämpöenergiaa, mutta eivät vaikuta ikkunan muihin ominaisuuksiin. Valikoimistamme löytyy runsaasti erilaisia tummentavia kalvoja, mutta myös ikkunaa vahvistavia kalvoja, joiden myötä ikkunaa ei saa rikki edes lekalla. 

Pyydä tarjous omaan kohteeseesi vaikka saman tien.

Miksi ikkunateippaukset?

Ikkunateippaus on erittäin tehokas tapa tehdä yrityksesi näkyväksi ja houkutella uusia asiakkaita. Teippaukset ovat erityisen suosittuja kaupoissa, ravintoloissa, toimistoissa ja muissa yrityksissä, joissa halutaan viestiä yrityksen brändiä ja tuotteita tai palveluita asiakkaille. Ikkunateippaukset ovat monipuolinen ja helposti räätälöitävä markkinointiväline. Teippauksia voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten mainostaa uutta tuotetta tai kampanjaa, tarjota tietoa yrityksen palveluista tai esittää brändiä ja sen arvoja.

Ikkunateippaukset ovat myös erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne kestävät hyvin auringonvaloa, kosteutta ja muita sääolosuhteita, mikä tekee niistä erittäin käytännöllisiä markkinointivälineitä. Ikkunateippauksia voidaan käyttää sisätiloissa ja ulkona, ja niiden asentaminen ja poistaminen on helppoa.

Asiakkaita houkuttelevat erityisesti näyttävät ja huomiota herättävät ikkunateippaukset. Teippaukset voivat olla monimutkaisia ja yksityiskohtaisia tai yksinkertaisia ja minimalistisia, mutta ne kaikki auttavat yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja luomaan vahvaa brändi-imagoa. Teippaukset voivat myös auttaa asiakkaita navigoimaan yrityksen tiloissa. Teippaukset voivat olla esimerkiksi opastauluja, jotka ohjaavat asiakkaat oikeaan paikkaan, tai ne voivat tarjota lisätietoa yrityksen tarjoamista palveluista tai tuotteista. Yhteenvetona voidaan todeta, että ikkunateippaukset ovat monipuolinen, kestävä ja helppo markkinointiväline, joka auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja luomaan vahvan brändi-imagon. Ikkunateippaukset houkuttelevat asiakkaita huomiota herättävällä ulkonäöllään ja voivat auttaa asiakkaita navigoimaan tiloissasi. Joten, jos haluat näkyä ja houkutella uusia asiakkaita, harkitse ikkunateippauksien käyttöä yrityksessäsi.

 

Ikkunateippaukset | Plusprint.fi

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaukset suunnittelusta toteutukseen niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Pyydä asiantuntijamme käymään, niin suunnitellaan juuri sinulle sopivat teippaukset. Toteutamme niin pieniä kuin suuriakin projekteja laadukkailla materiaaleilla ja upealla työnjäljellä.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Seinäteippaukset | Plusprint.fi

Seinä- ja lattiateippaukset

Toimitilojen seinä- ja lattiapintaa kannattaa hyödyntää sekä markkinoinnissa että sisustuksessa. Liian usein suuret pinnat unohdetaan, vaikka niiden hyödyntämisellä saadaan aikaan ihmeitä. Hyvällä suunnittelulla toteutettu kokonaisuus tuo vaikka yrityksen historian seinillesi kaikkien nähtäväksi. Näin teki muun muassa Porin Ässät, joiden toteutuksesta löydät lisää tietoa myös blogistamme. 

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Turvakalvotukset | Plusprint.fi

Turvakalvotukset

Turvakalvot asennettuna osaavien asentajiemme toimesta. Käyttämämme 3M turvakalvot tekevät lasista erittäin kestävän ja sitkeän. Tämä vaikeuttaa ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

Ikkunatummennukset | Plusprint.fi

Ikkunatummennukset

Ikkunoiden tummennukset parantavat toimitilojesi viihtyisyyttä ja tuovat yksityisyyttä tiloihin, joissa sitä tarvitaan. Käyttämämme kalvot ovat alansa ehdotonta priimaa, jolloin saat aina asentamistamme kalvoista parhaan hyödyn irti. Upean lopputuloksen varmistavat taitavat asentajamme.

Teippauksia teemme akselilla Helsinki-Tampere-Pori. 

 

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset