Logo- ja mainostarroja lähes jokaiseen käyttötarkoitukseen. Oli käyttökohden sitten sisällä tai ulkona - löytyy meiltä sopiva materiaali tarrallesi.

Saat meiltä muun muassa:
- läppäritarrat
- pöytätarrat
- linssitarrat
- tarrat auton ikkunaan
- tarrat moottoripyöriin
- tarrat veneisiin
- tarrat seinään
- tarrat vaatteisiin
Ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen..

Mainostarrat | Plusprint.fi

Mainostarrat

Edulliset mainostarrat ovat monikäyttöinen markkinointiväline, joita voi kiinnittää erilaisiin kohteisiin. Mainostarroja käytetään tuotteiden brändäämisessä laajasti ja meillä onkin jokaiseen paikkaan soveltuvat tarramateriaalit valmiina hyllyssä. 

Kampanjatarrat | Plusprint.fi

Kampanjatarrat

Kampanjatarrat on suunniteltu jakotavaraksi ja käyttötarkoituksesta riippuen ne voivat olla heikkoliimaisia, jolloin niiden vaihtaminen ja irrottaminen on kampanjan päätteeksi vaivatonta, 

Läpinäkyvät tarrat | Plusprint.fi

Läpinäkyvät tarrat

Meillä on varastotuotteina laaja skaala erilaisia läpinäkyviä tarramateriaaleja. Yksi suosituimmista on lasinkirkas tarramateriaali, joka kiinnitetettynä on lähes huomaamaton. Läpinäkyvillä tarroilla voidaan korvata muun muassa irtokirjaimet paikoissa, joissa niiden kiinnitys on hankalaa tai fontti on liian pientä. 

Lattiatarrat | Plusprint.fi

Lattiatarrat ja asfalttitarrat

Sertifioiduilla liukastumisenestolaminaateilla suojatut lattiatarrat ja astetta järeämmät asfalttitarrat brändäävät lattiapinta-alan helposti ja ennen kaikkea turvallisesti.