1. DOKUMENTIN KOKO

Tarkista, että dokumentin koko on oikea.

2. LEIKKUUVARAT

Aineistossa tulee olla tuotteen mukainen leikkuuvara. Suurkuvissa leikkuvara voi olla esim. +10mm. Huomaathan, että roll-up-tuotteisiin tulee lisätä 200 mm asennusvara aineiston alareunaan.

3. KUVIEN RESOLUUTIO

Suurkuvatulosteiden sävykuvien resoluutio tulisi olla 1/1-koossa noin 100–150 dpi. Viivakuvien resoluutio on aina 1200 dpi.

4. VÄRIT

Tarkista, että dokumentin värit ovat aina CMYK-muodossa, kun se on mahdollista. Valmistamme sekä kankaille, levyille että tarroille vain CMYK-profiilin koneilla. Paperille valmistettaessa suosittelemme päällystetylle paperille Coated FOGRA39 -väriprofiilia ja päällystämättömälle paperille Uncoated FOGRA39 -profiilia.

5. PDF-TIEDOSTO

Tallenna työ aina PDF-muotoon ennen sen toimittamista. Varmista, että fontit ovat sisällytettynä kokonaisuudessaan PDF:ään. Grafiikkatiedostojen sisältämät fontit on varminta muuttaa poluiksi. Huomioi tallennusvaiheessa, että teet PDF:n sivu kerrallaan. Liitä kulmamerkit aina mukaan PDF:ään, ja sijoita aineisto keskelle arkkia.

6. STANSSI

Merkitse mahdolliset stanssilinjat spot-värillä (M 100) ja päällepainatuksella. Stanssilinja muodostuu yhdestä yhtenäisestä viivasta, ei useasta erillisestä palasta. Mikäli mahdollista, toimita aineisto sekä stanssin kanssa että ilman.

7. AINEISTON TOIMITUS

Alle 16 Mt -kokoiset aineistot joko sähköpostilla osoitteeseen aineisto[AT]plusprint.fi tai ladattuna suoraan sivuiltamme täällä.

Isommat aineistot siirretään WeTransferilla. Laita e-mailin kohdalle yhteyshenkilösi sähköposti ja saat toimitettua suuretkin tiedostot.

EXTRA: ROLL-UPIN SUUNNITTELUOHJE

Kuva
Roll-upin suunnitteluohje | Plusprint.fi